streda 24. júna 2015

Last photos of our last sun and big love Sebastián / Posledné fotky posledného šteniatka u nás

Sebastiánko ako už viete, mne aj celej našej rodine veľmi prirástol k srdcu, žiaľ kvôli zmenám, ktoré v našej rodine nečakane nastali sme si ho nemohli nechať a tak náš malý Sebíček cestoval dlho po súši aj po vode až do svojho nového milujúceho domova na jednom z ostrovov Spojeného Kráľovstva Veľkej Británie a Írska. Sebinko odišiel vo veku päť mesiacov nielen plne socializovaný ale aj vycvičený rôznym povelom. Ovláda privolanie, sadni, ľahni, daj labku, opri labky, ostaň, má krásnu chôdzu na vôdzke a samozrejme počúva na svoje meno. To všetko v slovenčine a aj v anglickom jazyku. Lúčenie s ním bolo pre mňa nesmierne ťažké a neobišlo sa bez sĺz.  Sebinko bol naším na dlhú dobu posledným šteniatkom, nakoľko v blízkej budúcnosti šteniatka neplánujeme. Prinášam Vám teda moje posledné fotky z jeho dní u nás doma tesne pred odchodom. Zároveň sa neviem dočkať správ od jeho nových majiteľov. Veľa šťastia moje malé slniečko Sebinko! 
It was difficult to say goodbye, because we fell in love with Sebastián! We have in our family few unforeseen circumstances, so we can not keep him. Here is my big love, sweet boy with cute face, rich and fluffy white coat /with one little light brown mark on head/ He has a great character! I was teaching him commands from basic obedience, in Slovak and then in English language too. In the age of five months he knows come, sit, lay, give a paw, stay for a while, elegant walk on leash. It is our very inteligent boy, cutest little coton male Sebastián. On the photos there is 5 months old, just before going to a new forever family on the little Isle in the United Kingdom. I know he will be the best companion dog. Good luck my little sun Sebastián! 




2 komentáre:

  1. Sebik je opravdu nadherny pejsek! Really super ultra cute :-)! A ja vim jak moc Ti chybi. Vim take , ze udela svoji novou rodinu velmi stastnou a to i Tvoji zasluhou!
    Hodne stesti Sebiku!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem za povzbudenie Jitka. Verím a dúfam, že bude u nich šťastný.

    OdpovedaťOdstrániť

Celkový počet zobrazení stránky