piatok 11. októbra 2013

Dogdancing performances / Tanečné vystúpenia

Aj jeseň sa nesie v tanečnom duchu :) viac o našich vystúpeniach nájdete na nasledujúcich riadkoch. Our performances of dogdancing and basic obedience :) in September and October

Vystúpenie pre deti na ZŠ v Košiciach / Performance for the children
Daždivý deň sme spríjemnili druháčikom zo základnej školy v Košiciach. Deťom sa veľmi páčili moje veselé šaty :) s Elinkou sme zatancovali, ukázali sme základnú poslušnosť a deti si mohli Elinku vyskúšať. Na vystúpenie sa prišla pozrieť dokonca aj veverička!! Odrazu vyskočila na parapetnú dosku a dívala sa dnu do triedy. Ďakujeme za pozvanie. 
Rainy day we pleased children from elementary school in Košice. The children liked my funny dress :) We danced  and showed basic obedience with Elinka. Then children could try tricks with Elinka. On our perfomance came to see little squirrel! Suddenly she jumped on window sills, watched into class. Thanks for the invitation :)


Vystúpenie na jesennej výstave AKVATERRA
Tradične sme sa zúčastnili aj jesennej výstavy Akvaterra vo veľkej výstavnej hale. Po tanečnom vystúpení sme spolu so psíkom Barnym divákom ukázali ukážky základnej poslušnosti. Zopár trikov ukázal aj Happynko, ktorý si na ruch vo velikánskej hale ešte len privyká. 
Traditionally, we had performance on the autumn show Akvaterra. We danced with Elinka,  then we showed demonstration of basic obedience together with Barney. And finally our little sun Happy showed a few tricks from dogdance.
 
 
Premiérové vystúpenie v domove dôchodcov / Premier in the retirement home
Dostali sme netradičné pozvanie na vystúpenie v domove dôchodcov. Vystupujeme prevažne pre detské publikum takže toto mala byť naša premiéra. Pozvanie sme prijali a tak sme jednu augustovú sobotu vyrazili medzi starkých spolu s mojou Elinkou. Na ceste sme sa stretli s Jankou a pudlíčkou Jukynkou a na mieste sa k nám pripojila Dáška a Janka s pudlami. Po krátkom úvode a predstavení psíkov, sme prítomným divákom s Elinkou zatancovali, zožali sme veľký potlesk. Po tom prišla na rad Janka s Juky, ktoré ukázali niekoľko prvkov poslušnosti. Nasledovala krátka módna prehliadka kde dominovala žiarivá červená farba. Úplne netradične sa konali aj ukážky priebehu canisterapeutických skúšok. Keďže sa programu zúčastnili naozaj len vopred vybrané psíky s povahami vhodnými na canisterapiu, zvládli to výborne. Zvládli sa pokojne prechádzať pomedzi jazdiacich vozíčkarov, ostali pokojní aj ked niekomu spadla barla či keď skúšajúci figuranti hodili na zem vedľa psíkov rôzne predmety ako fľašu s vodou, zväzok kľúčov, psíky museli ostat pokojné aj ked sa ich figuranti nečakane dotkli či ich dokonca poťahali za chvost či za ušká. Dôchodcom sa celý program so psíkmi veľmi páčil, odmenili ich množstvom piškótiek a búrlivým potleskom!
 
Uvítanie prváčikov na KVP / Welcome first-graders on the KVP
Začiatok školského roka je veľká udalosť. Najväčšia udalosť je to pre malých prváčikov, plných očakávania a vzrušenie z novej etapy ich života. Pri príležitosti osláv sídliska KVP sa tento rok konalo aj slávnostné privítanie prváčikov. Súčasťou programu bolo aj naše krátke exhibičné tanečné vystúpenie s Elinkou.
 
The beginning of the school year is a big event. The biggest event it is for young first-graders. They are full of anticipation from a new phase of their lives. To celebrate of this event on the KVP there was this year held a ceremonial welcome first-graders. The part of the program was also our dogdancing presentation in the rhythm of joyful song, with my Elinka of course. 


Photos from home for retirements


 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Celkový počet zobrazení stránky