utorok 9. júla 2013

IDS first day / MVP Veľká Ida 1.deň

International dog show was in very nice surrounding. In the large park with castle and small lake in Veľká Ida. Wheather was really hot in contrast to the last year. Two of our puppies from litter A had their premier at this shows. Elinka was exhibited at first time after puppies. Always happy Zenobia´s Little Sun and his very first show. Happy was in puppy class and got very promissing1  Elinka got in honour class result excellent1.
Medzinárodná výstava psov sa konala v peknom prostredí. V rozľahlom parku s kaštieľom a malým jazierkom vo Veľkej Ide. Počasie bolo tento rok neskutočne horúce. Dve z našich šteniatok z vrhu A mali svoju premiéru a Elinka sa vystavovala prvý krát po šteniatkach. Happynko na svojej prvej výstave získal v triede dorastu známku veľmi nádejný. Naša Elinka v triede čestnej známku výborná.
                                     
Our coton suns Happy and Elinka were in the final ring twice. Second time in competition child and dog. Their little handler were Miška (Happy) and Mimka (Elinka)
Naše bavlnené slniečka sa predviedli aj záverečnom kruhu a to hneď dvakrát. V súťaži dieťa a pes štartovali: Miška s Happynkom (Always Happy ZLS) a Mimka s Elinkou (Chita-Van-El) všetky detičky získali prvé miesto a boli ocenené hračkou! V súťaži o najkrajší dorast pes sa ukázal drobec Happynko a v súťaži o víťaza četných tried sa predviedla naša Elinka.
                                     
                                                   
                                      

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Celkový počet zobrazení stránky